Energiterapi

I 2013 fik jeg tilbud om at få et Lifewave-plaster på. Det takkede jeg nej til.

I 2014 fik jeg lidt mere information om Lifewave-plastrene fra anden side. Jeg var skeptisk. Så hørte jeg lidt mere om dem igen og igen, og inden der var gået et par måneder, havde jeg købt husapoteket: seks forskellige pakker plastre. Og det har jeg ikke fortrudt et øjeblik!

Min introduktion til disse akupunkturplastre var Silent Nights, også kaldet Søvnplastrene og AEON. Fra at være 1-4 timer om at falde i søvn, falder jeg nu i søvn i løbet af 5-15 minutter!

Da jeg fik mit husapotek gik jeg i gang med at lære dem at kende, og at prøve dem her og der på kroppen efter behov. Og det gik strygende. Gode erfaringer – og sidst men ikke mindst gode råd fra Maj, som var der som en studs med gode råd og forslag ved ethvert behov. Min bedste erfaring var da jeg brækkede begge underarmsknogler på venstre arm nede ved håndledet (colles fractur). Med komplikationer og operation med metalskinne ilagt en uge senere blev jeg sendt hjem med un uhyggelig stor mængde morfinpiller og pinex. Jeg har ikke taget kemisk medicin i over 10 år, og ville på ingen måde indtage den udleverede kemi. I de 8 uger det tog at hele bruddet og operationen tog jeg ingen medicin og klarede mig med plastrene alene.

Her er et eksempel på en hånd, der har fået kogende vand over sig:

Kogende vand

Kogende vand

5 dage senere

5 dage senere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Langsomt gik jeg i gang med at supplere Equine Touch med Lifewave-plastrene. Når der er et område, som er meget smerteramt, får hesten Smerteplaster på indtil næste besøg. Og det gør underværker. Jeg har hjulpet heste med kolik med en kombination af ET og LW. Det hjalp  i en sådan grad, at da dyrlægen nåede frem, spurgte han, hvorfor han var tilkaldt. Hesten var afslappet og smertefri.

Livewave-plastre er IKKE en erstatning for dyrlæge. De er en nu og her-hjælp, indtil dyrlægen når frem. Tilkald ALTID dyrlæge i alvorlige situationer eller hvis du er i tvivl!

Du kan læse mere om Lifewave-produkterne her: www.succespatching.dk

Der er løbende introaftener om Lifewave-plastrene til både mennesker og dyr. Har du lyst til at deltage, så kontakt succespatching.dk herom. Du er altid velkommen til at tage venner, familie, kollegaer, naboer og andre med, du skal blot oplyse om det af hensyn til plads.