Skal din hest have Equine Touch?

Eqiune TouchAlt for ofte venter hesteejere til problemet viser sig for alvor, inden de indser, at hesten har brug for en behandling. Hesten behøver ikke have et eksisterende problem for at høste af fordelene ved Equine Touch.

Regelmæssig vedligeholdelse med Equine Touch kan give hesten flere fordele, som ikke er afhængige af en eksisterende skade. Regelmæssig vedligeholdelse med Equine Touch har en kraftfuld og preventiv virkning, og er en vidunderlig måde at holde hesten top tunet på.

Nogle af de problemer, som mine klienter er kommet til mig med er blandt meget andet korte skridt, stivhed i bevægelserne, refusering ved spring, hævede lymfeknuder og meget mere.

Asymmetriske hove kan være en anden indikation på, om at hesten måske har et muskuloskeletalt problem. Hestens skæve vægtfordeling kan påvirke hovens vækst, og kan fortælle os om mulige problemer i resten af kroppen, som vi umiddelbart ikke kan se.

En muskel på overarbejde eller en opspændt muskel kan i første omgang forårsage en generel stivhed. Lader vi tilstanden være ubehandlet, kan det føre til en overbelastning på det omkringliggende muskelvæv og føre til yderligere alvorlige skader.

Når muskler ikke bruges optimalt og ikke kan strække fuldt ud, skal ledbåndene kompensere for denne mangel på bevægelse, og dette fører til skader på ledbånene.

Ved at tage hånd om disse problemer på et tidligt tidspunkt, kan vi forebygge, at alvorligere skader opstår og vi kan give kroppen mulighed for at finde sin balance.

Dette gælder alle heste – fra hyggepony til elitehest uanset alder.

Har du et føl, som fx er født med en stor eller lille skævhed, er det en god idé at give den behandlinger, for at forebygge, at tilstanden forværres med alderen eller at tilstanden giver kompensationsskader andre steder på kroppen.